Home > Recepten

Biefstuksalade, Thais 2

AA1 kleine koolrabi

100 g winterwortel

200 g biefstuk

1 ui

3 lepels olie

1,5 lepel basil currypaste Home Gourmet

zout

peper

10 blaadjes munt

2 lepels citroensap

1 lepel suiker

2 lepels vissaus

5 takjes koriander eventueel
  • Omschrijving recept: Salades; Rundvleesgerechten; Thais
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de koolrabi, wortel en het vlees in smalle reepjes en de ui in dunne ringen.

Roerbak in een wok in 1 eetlepel olie de koolrabi, wortel en ui 5 minuten.

Doe het groentemengsel over in een schaal.

Bak in de wok in nog 1 eetlepel olie de currypaste 1 minuut.

Voeg het vlees toe, roerbak het 2 minuten en schep het door de groenten.

Breng op smaak met zout en peper.

Hak de munt en schep die erdoor.

Roer een sausje van 1 eetlepel olie, citroensap, suiker en vissaus en schep dit door de salade.

(Knip de koriander erboven fijn).

Notities

Lekker met Chinese noedels