Biefstuksalade, Thais 2 |
|
AA1 kleine koolrabi 100 g winterwortel 200 g biefstuk 1 ui 3 lepels olie 1,5 lepel basil currypaste Home Gourmet zout peper 10 blaadjes munt 2 lepels citroensap 1 lepel suiker 2 lepels vissaus 5 takjes koriander eventueel |
|
BereidingSnijd de koolrabi, wortel en het vlees in smalle reepjes en de ui in dunne ringen.Roerbak in een wok in 1 eetlepel olie de koolrabi, wortel en ui ± 5 minuten. Doe het groentemengsel over in een schaal. Bak in de wok in nog 1 eetlepel olie de currypaste ± 1 minuut. Voeg het vlees toe, roerbak het ± 2 minuten en schep het door de groenten. Breng op smaak met zout en peper. Hak de munt en schep die erdoor. Roer een sausje van 1 eetlepel olie, citroensap, suiker en vissaus en schep dit door de salade. (Knip de koriander erboven fijn). NotitiesLekker met Chinese noedels |
Home > Recepten