Kerriesaus voor Bombay-burger |
|
2 uien 2 tenen knoflook 1 rode spaanse peper boter 2 a 3 theelepels kerrie 1,5 lepel bloem of rijstebloem of allesbinder 2 dl kippenbouillon zout peper worcestersaus |
|
BereidingKerriesaus voor Bombay-burger: snipper 2 uien, hak 2 teentjes knoflook ragfijn, hak 1 rode Spaanse peper in kleine stukjes.Fruit de uien in boter, schep knoflook en Spaanse peper erbij en 1 minuut later 2-3 theel. scherp kerrie. Schep om. Als de kerrie goed begint te ruiken, 1½ lepel (rijst)bloem of allesbinder erdoor doen. Giet er langzaam 2 dl kippen- of groentenbouillon bij en roer tot het bindt. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken. Naar smaak zout, peper en Worcestershiresaus erbij. |
Home > Recepten