Tortellini met roomkaas |
|
1 zakje tortellini met kaas 2 eetlepels olijfolie zout 2 teentjes knoflook 100 g gezouten gepelde pistachenoten 100 g verse roomkaas met kruiden 1 dl melk 1 eetlepel fijngesneden verse oregano peper 1 potje pesto |
|
BereidingKook de tortellini in ruim kokend water met 1 eetlepel olie en zout in ca. 8-12 minuten beetgaar. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Hak de pistachenoten grofVerhit de overige olijfolie in een pan. Fruit de knoflook ca. 2 minuten. Voeg de roomkaas toe en laat deze al roerend smelten. Voeg al roerend de melk toe. Breng op smaak met oregano, zout en peper. Giet de tortellini af. Schep de tortellini en de pistachenoten door de saus. Geef de pesto erbij. NotitiesLekker met broccoli |
Home > Recepten