Home > Recepten

Tortellini met roomkaas

1 zakje tortellini met kaas

2 eetlepels olijfolie

zout

2 teentjes knoflook

100 g gezouten gepelde pistachenoten

100 g verse roomkaas met kruiden

1 dl melk

1 eetlepel fijngesneden verse oregano

peper

1 potje pesto
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Kaasgerechten; Italiaans
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Bron: Carola Thomas

Bereiding

Kook de tortellini in ruim kokend water met 1 eetlepel olie en zout in ca. 8-12 minuten beetgaar. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Hak de pistachenoten grof

Verhit de overige olijfolie in een pan. Fruit de knoflook ca. 2 minuten. Voeg de roomkaas toe en laat deze al roerend smelten. Voeg al roerend de melk toe. Breng op smaak met oregano, zout en peper.

Giet de tortellini af. Schep de tortellini en de pistachenoten door de saus. Geef de pesto erbij.

Notities

Lekker met broccoli