Home > Recepten

Artisjokken met geitenkaasdressing

1 lepel witte wijnazijn

2 lepels olijfolie

1 lepel notenolie

75 g chevre de bellay

zout

peper

35 g hazelnoten

1 blikje artisjokbodems

100 g gemengde friséesla
  • Omschrijving recept: Voorgerechten; Groentegerechten; Kaasgerechten; Dressing; Magnetron
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Klop de olies en azijn in een kom, verkruimel de kaas erboven en roer erdoor. Op smaak brengen met zout en peper.

Hak de noten grof en rooster 4 minuten alomscheppend in een droge koekenpan.

Laat de artisjokbodems uitlekken, halveer ze, doe in een lage schaal en bedek met magnetronfolie. Zet 2 minuten op 700 watt.

Verdeel de sla over 2 borden, verdeel de artisjokbodems erover, sprenkel de dressing erover en strooi de noten erover.