Home > Recepten

Groentekwastje in boursindressing

6 radijsjes

125 g natuuryoghurt

150 g Boursin met look en tuinkruiden

4 grote champignons

citroensap

1 avocado

1 preiwit

125 g gekookte beenham

peper en zout
  • Omschrijving recept: Salades; Dressing; Kaasgerechten; Belgisch (Vlaanderen)
  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Bron: Marc Auwers

Bereiding

Was de radijsjes en snipper ze fijn. Mix de yoghurt met de kaas en kruid met peper en zout. Maak de champignons schoon, haal er de steeltjes uit, hak deze en besprenkel met wat citroensap. Pel en ontpit de avocado. Snijd hem in stukjes en vermeng er citroensap onder om verkleuring te vermijden. Maak het preiwit schoon en snijd het in fijne reepjes. Lepel wat Boursindressing in de champignons en steek er de reepjes prei in. Meng de avocado, de radijsjes, de champignonsteeltjes en de kaasdressing en verdeel dit rondom de champignons. Snijd de beenham in julienne en schik de stukjes op de rand van het bord.