Taartje, Hawaiiaans |
|
150 gr runderlapjes 150 gr varkenslapjes 20 gr boter 1 ui 3 theelepels curry 35 gr bloem 5 dl vleesbouillon 1 el sherry 1/2 dl room enkele druppels citroensap 200 gr halve abrikozen 50 gr amandelschilfers 6 boter-taartjes |
|
BereidingSnijd het vlees in kleine reepjes en bak deze bruin in boter. Neem het vlees uit de pan.Pel de ui, snipper hem fijn en bak de uisnipper in de pan van het vlees. Roer er de curry en de bloem onder en voeg, al roerend, de bouillon toe. Breng op smaak met peper en zout. Doe het vlees in de saus, roer er de sherry, de room en enkele druppels citroensap onder en laat 30 minuten gaarsudderen op een zacht vuurtje. Verwarm de taartjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Vul e met de bereiding. Versier met een halve abrikoos en bestrooi met amandelschilfers. |
Home > Recepten