Worstgoulashtaartje |
|
40 gr boter 40 gr bloem 4 dl vleesbouillon 1/2 dl droge witte wijn 1/2 dl room 300 gr boterhamworst in sneden van 1/2 cm dikte 10 peterselietakjes 6 seldertakjes 6 boter-taartjes nootmuskaat, peper en zout |
|
BereidingSmelt de boter, roer er de bloem onder en laat even meebakken. Voeg al roerend de bouillon, de wijn en de room toe en laat gedurende 15 minuten zachtjes inkoken.Snijd de worst in stukjes. Was de peterselie en de selder en hak ze fijn. Houd enkele peterselieplukjes apart voor het garnituur. Voeg de worst en de groenten bij de saus en breng op smaak met peper en zout. Verwarm de taartjes gedurende 10 minuten in een oven van 180°C en vul ze met de bereiding. Strooi er peterselieplukjes over en dien op. |
Home > Recepten