Kaasklontjes met peren |
|
100 gr mascarpone 150 gr Ricotta Galbani 150 gr Gorgonzola Galbani 200 gr grofgemalen notenpitten, 500 gr geschilde zachte peren een selderhart een eetlepel grappa blad van een sierwingerd. |
|
BereidingIn een ruime kom mengt u, 100 gr mascarpone, 150 gr Ricotta Galbani en 150 gr Gorgonzola Galbani welke u met een vork hebt geplet, 200 gr grofgemalen notenpitten, 500 gr geschilde zachte peren en een selderhart (beide in blokjes gesneden).Parfumeer met een eetlepel grappa en meng de ingredienten goed dooreen met een houten lepel. Giet het mengsel vervolgens in 4 afzonderlijk met aluminium beklede vormpjes en zet in de koelkast. Wanneer u gaat opdienen, ontvormt u het gerecht en omwikkelt u elk kaasklontje met een blad van een sierwingerd. |
Home > Recepten