Home > Recepten

Kaasklontjes met peren

100 gr mascarpone

150 gr Ricotta Galbani

150 gr Gorgonzola Galbani

200 gr grofgemalen notenpitten,

500 gr geschilde zachte peren

een selderhart

een eetlepel grappa

blad van een sierwingerd.
  • Omschrijving recept: Kaasgerechten; Nagerechten
  • Bron: Marc Auwers

Bereiding

In een ruime kom mengt u, 100 gr mascarpone, 150 gr Ricotta Galbani en 150 gr Gorgonzola Galbani welke u met een vork hebt geplet, 200 gr grofgemalen notenpitten, 500 gr geschilde zachte peren en een selderhart (beide in blokjes gesneden).

Parfumeer met een eetlepel grappa en meng de ingredienten goed dooreen met een houten lepel.

Giet het mengsel vervolgens in 4 afzonderlijk met aluminium beklede vormpjes en zet in de koelkast.

Wanneer u gaat opdienen, ontvormt u het gerecht en omwikkelt u elk kaasklontje met een blad van een sierwingerd.