Biefstukreepjes en knapperige groenten, krokant |
|
2 el wijnazijn 2 el sojasaus 1 el sesamolie 1 tl suiker 50 gr gedroogde Chinese paddestoelen 3 el olie 400 gr biefstuk, in reepjes 1 teentje knoflook, geperst 1 grote ui, in ringen 1 rode en groene paprika, in reepjes 150 gr bleekselderij, in stukjes 2 wortels, in plakjes 300 gr chinese kool, in reepjes zout peper |
|
BereidingAzijn, sojasaus, sesamolie en suiker mengen. Hierin paddestoelen 30 min. weken. Laten uitlekken (vocht bewaren) en in plakjes snijden.In wok 1 eetl olie verhitten en biefstuk 5 min. roerbakken. Uit pan nemen. 2 eetl. olie toevoegen en knoflook, ui, paprika 4 min. roerbakken. Bleekselderij en wortel toevoegen en 2 min. knapperig bakken. Kool en uitgelekte paddestoelen toevoegen en nog 2 min. roerbakken. Weekvocht toevoegen en goed doorwarmen. Biefstuk erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. NotitiesServeer met mie |
Home > Recepten