Home > Recepten

Avocado Sina (avocado met tonijn)

3 avocado's

1 blikje tonijn (210 gr)

2 gekneusde teentjes knoflook

1 kleine fijngehakte ui

4 theelepels kappertjes of 1 ingelegde zure komkommer, in blokjes gesneden

1/2 theelepel zout

versgemalen zwarte peper

1 kleine ui in dunne plakjes

6 gevulde olijven

slabladeren

6 ontpitte zwarte olijven
  • Omschrijving recept: Voorgerechten; Visgerechten; Israëlisch
  • Aantal Porties: 6
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Schil de avocado's, snijd ze in de lengte door en verwijder de pit.

Pluk de tonijn met 2 vorken los.

Voeg zout, peper, ui en kappertjes aan de vis toe en schep alles goed door elkaar.

Vul de avocadohelften met dit mengsel.

Leg de avocado's op de slabladeren en garneer met uiringen en zwarte olijven.