Home > Recepten

Noten-petits fours

175 gr zachte roomboter

50 gr amandelspijs

125 gr witte basterdsuiker

3 eieren

20 gr bloem

65 gr pistachenoten

65 gr hazelnoten

65 gr in honing gekarameliseerde pecannoten
  • Omschrijving recept: Gebak; Snoepjes
  • Aantal Porties: 40
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Roer de roomboter wit en meng met behulp van een spatel de amandelspijs en de suiker door.

Roer één voor één de eieren door het botermengsel, voeg de vloem toe en meng alles door elkaar tot de massa homogeen is.

Maal de notensoorten in een keukenmachine tot stukjes van ± 3 mm en meng deze door het beslag.

Verwarm de oven voor op 160°C.

Vet bakvormpjes van ± 4 cm doorsnee licht met boter in en vul ze tot driekwart met het notenbeslag.

Bak de taartjes in de voorverwarmde oven in ± 12 minuten gaar.