Home > Recepten

Aardbeien-bessentoetje met kaneelschuimkop

200 gr aardbeien

150 gr rode bessen

1/2 dl witte wijn

3 eetlepels vloeibare bloemenhoning

4 eiwitten

75 gr poedersuiker

1/2 theelepel kaneel
  • Omschrijving recept: nagerechten
  • Bron: Margriet

Bereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

Halveer de grote aardbeien en ris de bessen.

Meng de aardbeien met de bessen en verdeel ze over 4 ovenvaste eenpersoonsschaaltjes.

Breng de wijn met de honing al roerend aan de kook en laat het 1 minuut zachtjes doorkoken.

Verdeel het wijn-honingmengsel over het fruit.

Klop de eiwitten met een mixer stijf en voeg geleidelijk de poedersuiker toe.

Blijf kloppen tot de suiker is opgenomen en het mengsel gaat glanzen.

Roer de kaneel erdoor.

Verdeel het eiwitschuim over het fruit, zet de schaaltjes onder de hete grill tot het schuim goudgeel kleurt.