Kipsalade met rucola en radijs, Opperdoezer |
|
500 gr Opperdoezer Ronde aardappelen zout 1 gekruide gegrilde kip (poelier) 60 gr rucola of veldsla 1 bosje radijs 6 eetlepels mayonaise van scharreleieren 2 eetlepels volle yoghurt 1 eetlepel grove mosterd lange sprieten bieslook |
|
BereidingBoen de aardappelen schoon en kook ze in ruim water met zout in ± 15 minuten beetgaar.Laat ze afkoelen en snijd ze in parten. Verwijder het vel van de kip, haal het kippenvlees van de botjes en verdeel het in grove stuken. Was de rucola en laat hem uitlekken. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in stukjes. Klop een sausje van de mayonaise, de yoghurt en de mosterd. Meng de aardappels met de kip en de radijs en meng het sausje erdoor. Verdeel de rucola over 4 bordjes en verdeel de salade erover. Garneer met de bieslook. |
Home > Recepten