Home > Recepten

Radijssalade met kaas en veldsla

3 bosjes radijs

150 gr jong belegen kaas

2 hardgekookte eieren

bieslook

100 gr veldsla



Voor de dressing:

6 eetlepels olie

3 eetlepels azijn

1 theelepel mosterd

peper, zout

snufje suiker
  • Omschrijving recept: Salades
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Maak de radijzen schoon, was ze en snijd ze in plakjes.

Snijd de kaas in lucifervorm (3 cm lang, 1/2 cm breed).

Snijd de gepelde eieren in plakjes.

Knip de gewassen bieslook klein.

Maak de veldsla schoon, was en droog deze.

Bekleed een grote slabak met de veldsla en meng de overige ingredienten in het midden van de bak.

Maak de dressing door de ingredienten goed te mengen en giet deze van buiten naar binnen over de salade.

Schep het middengedeelte een keer goed om.