Champignons, gevulde 4 |
|
1 bakje champignons 1/2 rode paprika 2 bosuitjes 2 eetlepels olijfolie 100g roompat# mespunt tijm 100 g blauwschimmel kaas (Dana Blue) |
|
BereidingVeeg de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Hak de steeltjes fijn.Maak de paprika en de bosuitjes schoon. Snijd de paprika in heel kleine stukjes en de bosuitjes in ringetjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de fijngehakte champignonsteeltjes op hoog vuur bruin, schep ze voortdurend om en laat het vocht helemaal verdampen. Schep van het vuur af de paprika, bosui en pâté erdoor . Vul de champignonhoedjes hoog op met het pâtémengsel en zet ze naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Verkruimel de blauwe kaas heel fijn en strooi die over de champignons. Bak de champignons vlak voor het serveren in een voorverwarmde oven (200°C) in ca. 10 minuten bruin en gaar. |
Home > Recepten