American cookies 2 |
|
150 g Bona Bakgraag 200 g bruine basterd suiker 2 eieren 2 el slagroom 400 g bloem 100 g rozijnen 100 g macadamianoten 1 reep chocolade in stukjes |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 200°C. Smelt Bona Bakgraag in een pan en haal deze van het vuur zodra de boter gesmolten is. Voeg de basterdsuiker en de slagroom toe. Roer de eieren door het mengsel. Roer de bloem met de rozijnen, chocolade en macadamianoten door het beslag. Schep met en lepel stukjes deeg op de bakplaat. Bak de koekjes in ± 15 minuten gaar.Bakaanwijzing: Laat de Bona Bakgraag niet te heet worden tijdns het smelten. In plaats van de Macadamianoten kunt u ook ongezouten pinda's gebruiken! NotitiesNog nooit geprobeerd, maar dit was de tekst van een van de kaaarten die ik ooit kreeg bij aankoop ban die Bona Bakgraag! Ik denk eigenlijk dat je er net zo goed gewone Blue Band voor kunt gebruiken! Maar deze kaart hangt al tijden in de keuken in de hoop dat ik die koekjes ook nog eens ga maken! |
Home > Recepten