Kikkererwtensoep |
|
1 kleingesneden ui 1 uitgeperst teentje knoflook 1 eetlepel Italiaanse keukenkruiden 1 eetlepel olie 1/2 blik tomaatblokjes in tomatensap 3/4 liter groentebouillon 1 uitgelekt blik kikkererwten paprikapoeder peper en zout geraspte Parmezaanse kaas |
|
BereidingFruit 1 kleingesneden ui met 1 uitgeperst teentje knoflook en 1 eetlepel Italiaanse keukenkruiden in 1 eetlepel olie.Voeg 1/2 blik tomaatblokjes in tomatensap en 3/4 liter groentebouillon toe en kook de soep op zacht vuur 15 minuten. Roer 1 uitgelekt blik kikkererwten door de soep en warm goed door. Breng de soep op smaak met paprikapoeder, peper en zout en serveer haar met geraspte Parmezaanse kaas. |
Home > Recepten