Home > Recepten

Goulashsoep 1

boter

2 uien

2 teentjes knoflook

enkele worteltjes

2 groene en 2 rode paprika's

500 gr in blokjes gesneden rundvlees

2 1/2 liter bouillon

4 grote aardappelen

peper, zout

2 eetlepels paprikapoeder

cayennepeper

bloem
  • Omschrijving recept: Soepen
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bak de kleingesneden ui en knoflook in de boter bruin.

Bak dan de wortelplakjes en de paprikasnippers mee en bak tot slot de blokjes vlees rondom mooi bruin.

Voeg de bouillon toe en laat alles 3-4 uur sudderen.

Voeg de in piepkleine blokjes gesneden aardappelen toe met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper en laat de soep nog minstens 1/2 uur koken.

Bind haar eventueel met wat aangemengde bloem.