Stoofschotel, Hongaars |
|
2 eetlepels olie 500 gr mager varkensvlees in blokjes 2 grote uien in ringen zout 1 eetlepel paprikapoeder 3 eetlepels tomatenpuree 3 dl vleesbouillon (van 1/2 tablet) 2 stengels bleekselderij in stukjes 2 wortels in blokjes 1 prei in ringen 2 theelepels fijngesneden tijm 1 blaadje laurier 2 kruidnagels |
|
BereidingVerhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en bak het vlees al omscheppend snel bruin.Voeg de ui, zout en het paprikapoeder toe en bak ze ± 3 minuten mee. Schep er de tomatenpuree, bouillon, selderij, wortel, prei, tijm, laurier en kruidnagels door. Breng het geheel aan de kook en laat 30-35 minuten stoven. Voeg, als het vocht teveel inkookt, extra water toe. Verwijder de laurier en de kruidnagel. NotitiesLekker met broccoli en gekookte tagliatelle. |
Home > Recepten