Home > Recepten

Sesambolletjes met kaassalade

100 g jonge kaas, in piepkleine blokjes

75 g fijne veldsla (broeivet) of 75 g fijngesneden andijvie

10 bieslooksprieten, in stukjes van 1 cm

5 takjes verse kervel, blaadjes geplukt

100 g aardbeien, in kwarten gesneden

1½ dl yogonaise

zout

peper

8 sesambolletjes
  • Omschrijving recept: Kaasgerechten; Belegde broodjes; Salades
  • Aantal Porties: 8
  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bron: Tip Culinair juli 2001

Bereiding

Meng de ingredienten voor de salade met de yogonaise en wat zout en peper.

Snij een kapje van de broodjes en pluk het broodkruim uit de broodjes. Vul ze met de salade, leg de kapjes er weer op. Strik om elk een stukje keukengaren of verpak elk broodje stevig in een stukje wit papier. Verpak ze in een plastic zak en neem ze gekoeld mee.