Home > Recepten

Suikerwafels; Luikse 2

500g bloem

7g zout

70g griessuiker

1pakje vanillesuiker

50g verse of 25g droge gist

2eieren

150g water

mespuntje kaneel

300g parelsuiker

200g margarine

wat extra bloem voor de handen.
  • Omschrijving recept: Wafels; Belgisch (Luik)
  • Aantal Porties: 12
  • Bron: kleine-hapjes

Bereiding

Voorbereiding maak een deeg van alle ingredienten behalve de parelsuiker in de keukenmachine.goed laten draaien.Voeg de parelsuiker toe.Maak bolletjes deeg van 100g en laat ze onder een doek 15minuten rusten.



Bereidingswijze Bak ze in het wafelijzer.Het is niet nodig deze in te vetten.

Notities

Serveertips Serveer ze zo of met slagroom.Je kan de wafels achteraf ook weer opwarmen.

Benodigdheden

Hulpmiddelen wafelijzer.keukenmachine.