Home > Recepten

Stifado me Feta (eigen versie)

750 gram runderriblappen

3 uien

ca. 700 ml bouillon

blikje tomatenpuree

cayennepeper, kaneelstokjes, overige kruiden naar keuze

200 g Feta
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Grieks
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Culigek

Bereiding

Snijd de runderlappen in dobbelstenen en schoei ze op hoog vuur dicht en bruin. Giet de hete bouillon erover, doe de gesnipperde uien, tomatenpuree en kaneelstokjes (evt.andere kruiden die je lekker vind) erbij en laat 2 a 3 uur sudderen op een zacht pitje. Als het vlees en uien gaar en zacht zijn en de saus ingedikt, is het klaar. Voeg de Feta toe en eventueel extra kruiden, kaneel of zout en laat het doorwarmen. Wij aten dit met witte rijst. Als je er een salade bij eet is het denk ik ook wel genoeg voor 4 personen (kleine eters).