Home > Recepten

Pescador a la Veracruz

kabeljauwfilet

limoensap

zout

1 rode ui

2 tenen knoflook

3 tomaten

1 jalapeņopeper

8 groene olijven

2 lepels kappertjes

1/2 thl zout

2 lepels olijfolie

1 laurierblad

1 dl water
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Magnetron
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Besprenkel kabeljauwfilet met limoensap, bestrooi de vis met zout en zet hem 1 uur weg.

Vermeng voor de 'Veracruz'-saus 1 fijngehakte rode ui, 2 tenen knoflook, 3 tomaten, 1 jalapeņopeper (pot), 8 groene olijven, 2 eetlepels kappertjes, 1/2 theelepel zout, 2 eetlepels (olijf)olie, 1 laurierblad en 1 dl water en verwarm dit, afgedekt, 10 minuten op 800 Watt.

Schenk de saus over de vis en gaar de vis in 7 minuten op 800 Watt.

Laat de vis 2 minuten nagaren.