Pescador a la Veracruz |
|
kabeljauwfilet limoensap zout 1 rode ui 2 tenen knoflook 3 tomaten 1 jalapeņopeper 8 groene olijven 2 lepels kappertjes 1/2 thl zout 2 lepels olijfolie 1 laurierblad 1 dl water |
|
BereidingBesprenkel kabeljauwfilet met limoensap, bestrooi de vis met zout en zet hem 1 uur weg.Vermeng voor de 'Veracruz'-saus 1 fijngehakte rode ui, 2 tenen knoflook, 3 tomaten, 1 jalapeņopeper (pot), 8 groene olijven, 2 eetlepels kappertjes, 1/2 theelepel zout, 2 eetlepels (olijf)olie, 1 laurierblad en 1 dl water en verwarm dit, afgedekt, 10 minuten op 800 Watt. Schenk de saus over de vis en gaar de vis in 7 minuten op 800 Watt. Laat de vis 2 minuten nagaren. |
Home > Recepten