Kip met hoisinsaus, roergebakken |
|
250 gr mihoen zout 2 eetlepels olie 250 gr grofgesneden champignons 300 gr kipfilet in reepjes 1 grote groene paprika in stukjes 6 eetlepels hoisinsaus 1/2-1 eetlepel aardappelmeel |
|
BereidingKook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in ruim water met zout gaar.Verhit de olie in een wok, roerbak de champignons hierin op hoog vuur 5-10 minuten en schep ze uit de wok. Bak de kipreepjes in de achtergebleven olie in 5-7 minuten rondom lichtbruin. Voeg de paprika toe en bak ze ± 2 minuten mee. Roer de hoisinsaus erdoor, voeg ± 1 dl water toe en laat alles ± 5 minuten zachtjes garen. Meng het aardappelmeel met 1-2 eetlepels koud water en roer dit door het gerecht om het te binden. Schep de champignons erdoor en warm ze even mee. Serveer het kip-groentemengsel met de mihoen. |
Home > Recepten