Kipcurry met roergebakken spinazie |
|
4 eetlepels plantaardige olie 250 gr kipfilet in plakken 2 grote aardappelen in blokjes 1 fijngesneden grote ui 1 zakje chicken (kip) Curry Masala mix (Asian Home Gourmet, inh. 50 gr) 50 gr blanke amandelen 5 dl yoghurt 1 eetlepel maïzena 1 fijngesneden teentje knoflook 300 gr spinazie |
|
BereidingVerhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak de kip, de aardappel en de ui hierin ± 4 minuten.Voeg de Chicken Curry Masala mix en de amandelen toe en bak die op matig vuur ± 5 minuten mee. Roer de yoghurt met de maïzena glad en schenk dit bij de kip. Laat het gerecht nog ± 30 minuten sudderen tot de kip gaar is. Bak intussen de knoflook in 1 eetlepel olie in ± 3 minuten lichtbruin. Voeg de spinazie toe, laat die op hoog vuur al omscheppend slinken en verdeel de spinazie over de kipcurry. |
Home > Recepten