Asperges-graskaas-maaltijdsalade |
|
500 gr geschilde asperges in stukken zout 1 eetlepel boter 4 eieren 300 gr aardappelblokjes 100 gr sugar snaps 1 bos lente-uitjes in ringetjes 200 gr graskaas in blokjes peper 25 gr geroosterde pijnboompitten 5 eetlepels extra vergine olijfolie 3 eetlepels azijn 1 eetlepel honing 1 doosje tuinkers |
|
BereidingKook de asperges in ruim water met zout en de boter beetgaar.Kook intussen de eieren hard. Kook de aardappelblokjes en de sugar snaps 5 minuten en giet ze af. Meng de asperges, de aardappelblokjes, de sugar snaps, de lente-uitjes, de graskaas, peper, zout en de pijnboompitten en meng de olie, de azijn en de honing erdoor. Snijd de eieren in kwarten en meng die er voorzichtig door. Garneer met wat tuinkers. Lekker met warm vers brood. |
Home > Recepten