Home > Recepten

Céleri rémoulade (knolselderijsalade/mayonaise)

400 g knolselderij

250 ml mayonaise

Dyon mosterd



(gebruik aangezuurd water om te koken)
  • Omschrijving recept: Salades
  • Bron: Johannes D.H. Beekhuizen

Bereiding

Snijd de knolselderij in luciferdunne reepjes en leg die meteen in een pan water aangezuurd met wat azijn of citroensap. Breng een andere pan met aangezuurd water aan de kook. Giet de knolselderij af en breng ze over in de pan met kokend water. Laat het water weer goed aan de kook komen en giet dan de hele inhoud over in een grote vergiet die in de gootsteen staat.

Spoel de knolselderijreepjes af met koud water uit de kraan en laat ze op een schone doek drogen. Meng wat mosterd naar smaak door de mayonaise en meng de knolselderij er door. Garneren met fijngehakte peterselie.



-End Recipe Export- Geprobeerd en goedgekeurd door Tân en Hans