Garnalenspiezen in pittige pindamarinade |
|
ca. 10 cm gemberwortel 8 tn knoflook 10 chillies of 4 tl chilipoeder 4 el arachideolie 4 el vloeibare honing 4 tl grove mosterd 16 el pindakaas 12 el lichte sojasaus 16 el fijngesneden koriander garnalen |
|
Bereidinggarnalen ontdooiende marinade: gemberwortel fijn raspen knoflook heel fijn snipperen chillies verkruimelen de arachideolie, honing, mosterd, pindakaas en sojasaus toevoegen en doormengen. het geheel met lauw water aanlengen tot het de geheel lobbig van dikte is. De koriander erdoor mengen. De spiesjes met de marinade bestrijken. Ca 1 uur laten intrekken. Klaarmaken: 3 a 4 minuten per kant op barbecue Smaakt lekker met een gemengde salade en stokbrood --------- Ca 2 uur van te voren Afdekken, bewaren in koeling |
Home > Recepten