Biefstuk met champignon-portsaus |
|
2 biefstukken a 150 g op kamertemp zout, peper 2 lepels vloeibare boter 125 g champignons in plakjes 1 dl rode port |
|
BereidingSnij de biefstuk in plakken van 1 cm dik. Dep goed droog en bestrooi met zout en peper.Verhit een wok. Verhit de boter en roerbak de biefstuk 1 minuut. Draai het vuur lager en bak in 1-2 minuten rood, rosé of doorbakken. Haal uit de pan en houd warm in alufolie. Draai het vuur weer hoof en roerbak de champignons 1 minuut. Blus af met rode port. Breng op smaak met zout en peper. Schep de biefstuke rdoor en serveer direct. NotitiesLekker met gebakken aardappels.Prijs pp (2002): €3.80 per portie 275 kcal, 38 g eiwit, 11 g vet, 7 g koolhydraten |
Home > Recepten