Kipfilet in ketjapsaus |
|
400 gr kipfilet in blokjes zout, peper 1 eetlepel bloem 40 gr boter 2 eetlepels fijngeraspte gemberwortel 1 kleine fijngesneden ui 100 gr champignons in plakjes 50 gr taugé 50 gr ananas in blokjes 1/2 prei in ringen 5 eetlepels Japanse sojasaus 3 eetlepels slagroom 1 eetlepel maïzena |
|
BereidingBestrooi de blokjes kipfilet met zout, peper en bloem.Verhit de boter en bak de kip rondom bruin. Roer er de gemberwortel, ui, champignons, taugé en ananas door en bak ze 5 minuten mee. Roer de prei, de sojasaus en de slagroom erdoor en verwarm alles 5 minuten. Roer de maïzena met 1 eetlepels water los en schenk dit in de pan. Warm alles goed door en serveer met rijst en doperwten. |
Home > Recepten