Kipfilet in kruidenjasje met gestoofde radijsjes |
|
Voor de kipfilets: 4 enkele kipfilets van 150 gr zout, peper 50 gr spinazieblaadjes 10 gr peterselie 10 gr dragon 10 gr basilicum 2 eieren 2 eetlepels maïzena 4 eetlepels olijfolie bieslook Voor de radijsjes: 50 gr boter 200 gr radijsjes in plakjes 1 theelepel kummel |
|
BereidingBestrooi de kipfilets met zout en peper.Pureer de spinazie met de peterselie, de dragon, de basilicum en de eieren in een blender en meng de maïzena erdoor. Verhit de olie in een koekenpan. Haal de kipfilets door het beslag en bak ze in 10-15 minuten rondom goudbruin en gaar. Smelt voor de radijsjes de boter in een pan en stoof de radijsjes met de kummel in 10 minuten gaar. Bestrooi ze met zout en peper. Snijd de kipfilets schuin in plakken en leg die op de warme borden. Leg de radijsjes erbij en garneer met bieslook. Lekker met een aardappelsalade. |
Home > Recepten