Home > Recepten

Kipfilet in kruidenjasje met gestoofde radijsjes

Voor de kipfilets:

4 enkele kipfilets van 150 gr

zout, peper

50 gr spinazieblaadjes

10 gr peterselie

10 gr dragon

10 gr basilicum

2 eieren

2 eetlepels maïzena

4 eetlepels olijfolie

bieslook



Voor de radijsjes:

50 gr boter

200 gr radijsjes in plakjes

1 theelepel kummel
  • Omschrijving recept: Kipgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bestrooi de kipfilets met zout en peper.

Pureer de spinazie met de peterselie, de dragon, de basilicum en de eieren in een blender en meng de maïzena erdoor.

Verhit de olie in een koekenpan.

Haal de kipfilets door het beslag en bak ze in 10-15 minuten rondom goudbruin en gaar.

Smelt voor de radijsjes de boter in een pan en stoof de radijsjes met de kummel in 10 minuten gaar.

Bestrooi ze met zout en peper.

Snijd de kipfilets schuin in plakken en leg die op de warme borden.

Leg de radijsjes erbij en garneer met bieslook.

Lekker met een aardappelsalade.