Home > Recepten

Kipfilet met verse kruidensaus

4 enkele kipfilets

zout, peper

1 ui

1 teentje knoflook

1 bosje peterselie

20 sprieten bieslook

100 gr Mon Chou

1 dl koffieroom
  • Omschrijving recept: Kipgerechten; Sausjes
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze in de koekenpan met hete boter in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.

Snipper de ui en bak deze ± 3 minuten mee.

Pers de knoflook erboven uit.

Knip de peterselie en de bieslook fijn.

Houd de kipfilets op een schaal warm.

Roer de Mon Chou en de koffieroom door het bakvet en laat de Mon Chou smelten.

Warm de kruiden ± 1 minuten mee.

Breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de kipfilets.

Lekker met spaghetti en sperziebonen.