Taco's gevuld met pikante kip |
|
1 ui 1 rode paprika 400 gr kipfilet 2 eetlepels Mexicaanse kruidenmix of tacokruiden 2 eetlepels zonnebloemolie 1 teentje knoflook 1 blikje maïs (150 gr) 1 potje Mexicaanse salsa mild (Calvé, 300 ml) 8 tacoschelpen 1/2 krop ijsbergsla 100 gr versgeraspte oude kaas |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 200°C.Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de uisnippers en de stukjes paprika 2 minuten. Schep de kipreepjes erdoor en bak deze in 4 minuten rondom bruin. Voeg de uitgelekte maïs en de salsa toe en warm het geheel nog ± 5 minuten zachtjes door. Verwarm de tacoschelpen ± 5 minuten in de oven. Snijd de sla in dunne reepjes en verdeel die over 4 borden. Schep het kipmengsel in de warme taco's en leg ze op ee sla. Strooi de kaas erover. |
Home > Recepten