Truite saumonée en bellevue (zalmforel)
|
Tsja kia ping
|
Tuna Casserole
|
Turbot Vallée d'Auge (Normandië)
|
Tweed kettle (Schotse gepocheerde zalm)
|
Uskumru Dolmasi (gevulde makreel)
|
Uskumru Papaz Yahnisis (koude makreel)
|
Usrumru dolmasi (gevulde makreel)
|
Vaste satés van verse vis (barbecue)
|
Veldsla-rettichsalade met gebakken kabeljauwreepje
|
Venkel/sjalot/gerookte palingsalade, lauwwarm
|
Verrassingspakketje kabeljauw in garnalencoulis
|
Victoriabaars met pikante saus, gemarineerd
|
Vier schatten gestoofd
|
Viking Casserole
|
Vineyard Trout
|
Vis (Ethiopie)
|
Vis en garnalen in kokos-notensaus
|
Vis in champignon-roomsaus
|
Vis in chermoula-marinade, Marokkaans
|
Vis in de magnetron
|
Vis in een jasje
|
Vis in folie
|
Vis in folie met pesto van kervel
|
Vis in gembersaus, zoetzuur, Thais
|
Vis in krokant ansjovis-bierjasje met kruidensaus
|
Vis in mandarijnsaus
|
Vis in pindasaus
|
Vis in pittige broccoli-kokossaus
|
Vis in sojasaus met asperges, gestoomd
|
Vis in zoetzure saus, gefrituurde
|
Vis in zoutkorst, hele
|
Vis kung po
|
Vis met appel en kerrie, gestoofd
|
Vis met gember. Ghanese gebakken
|
Vis met knoflook van de barbecue
|
Vis met kruiden
|
Vis met mandarijnen
|
Vis met mango-gemberdressing
|
Vis met Mort Subite Cassis
|
Vis met remouladesaus, gebakken
|
Vis met scherpe saus uit Ethiopië
|
Vis met tausi, gestoomd
|
Vis met zure saus, gebakken
|
Vis teriyaki
|
Vis uit de oven, Surinaams
|
Vis uit het Westmeer
|
Vis uit Hong Kong, gebakken
|
Vis uit Kanton, gestoomd
|
Vis uit Tahiti, rauwe
|