Groente-misosoep
|
Groente-rolletjes met pikante saus
|
Groente-rolletjes met pikante saus (koud)
|
Groenten met sauzen, verse
|
Groenten, gestoofde
|
Gyoza
|
Gyuniku no namban ae (vleessalade met pepersaus)
|
Hakata-mushi (Gestoomd varkensgehakt)
|
Haring in citroenmarinade
|
Horenso no gomayogoshi (spinazie met sesamdressing
|
Hosomaki traditioneel
|
Kabeljauw- en koolschotel
|
Kebab teriyaki
|
Kimchee (gemarineerde Chinese kool)
|
Kimpira (Bijgerechtje van zeewier)
|
Kinoko no Aemono (Champignons/lenteuitjesdressing)
|
Kip Donburi
|
Kip in misosaus
|
Kip met okra, gestoofde
|
Kip met sesam
|
Kip, gestoomde
|
Kipfilet met teryakisaus
|
Kipgehaktspiesjes met gember en koriander
|
Kipkroketten, Japanse
|
Kippenlevers met komkommer
|
Kippenlevertjes uit Japan
|
Kippenvleugeltjes in misosaus
|
Kleefrijstballetjes, Japans
|
Klein hoefblad, gestoofd, met wortelen
|
Knoflooksoep, Japans
|
Knoflooksoep, Japanse
|
Komkommerzuur
|
Lendebiefstuk/inktvisringen, gemarineerd
|
Lente-ui-buideltjes
|
Lente-uibundeltjes
|
Lunchsoep, Japans
|
Lunchsoep, Japanse
|
Maki sushi met tonijn, avocado en zalm
|
Maki sushi traditioneel
|
Maki-sushi info
|
Makreel in Japanse stijl
|
Miesoep met wakamé en garnalen
|
Mikan ou Amani (mandarijngeleitjes)
|
Miso-noedelsoep met scampi
|
Misosoep 1
|
Misosoep 2
|
Misosoep met garnalen en gebakken tofu
|
Mizu keku (Chiffoncake, voor bij de thee)
|
Nabemono: koken in één pot (japanse fondue)
|
Nigiri sushi 1 (rijsthapje, met omelet)
|