Home > Wereld Keukens > Japans
Groente-misosoep
Groente-rolletjes met pikante saus
Groente-rolletjes met pikante saus (koud)
Groenten met sauzen, verse
Groenten, gestoofde
Gyoza
Gyuniku no namban ae (vleessalade met pepersaus)
Hakata-mushi (Gestoomd varkensgehakt)
Haring in citroenmarinade
Horenso no gomayogoshi (spinazie met sesamdressing
Hosomaki traditioneel
Kabeljauw- en koolschotel
Kebab teriyaki
Kimchee (gemarineerde Chinese kool)
Kimpira (Bijgerechtje van zeewier)
Kinoko no Aemono (Champignons/lenteuitjesdressing)
Kip Donburi
Kip in misosaus
Kip met okra, gestoofde
Kip met sesam
Kip, gestoomde
Kipfilet met teryakisaus
Kipgehaktspiesjes met gember en koriander
Kipkroketten, Japanse
Kippenlevers met komkommer
Kippenlevertjes uit Japan
Kippenvleugeltjes in misosaus
Kleefrijstballetjes, Japans
Klein hoefblad, gestoofd, met wortelen
Knoflooksoep, Japans
Knoflooksoep, Japanse
Komkommerzuur
Lendebiefstuk/inktvisringen, gemarineerd
Lente-ui-buideltjes
Lente-uibundeltjes
Lunchsoep, Japans
Lunchsoep, Japanse
Maki sushi met tonijn, avocado en zalm
Maki sushi traditioneel
Maki-sushi info
Makreel in Japanse stijl
Miesoep met wakamé en garnalen
Mikan ou Amani (mandarijngeleitjes)
Miso-noedelsoep met scampi
Misosoep 1
Misosoep 2
Misosoep met garnalen en gebakken tofu
Mizu keku (Chiffoncake, voor bij de thee)
Nabemono: koken in één pot (japanse fondue)
Nigiri sushi 1 (rijsthapje, met omelet)
>