Home > Soort Gerecht > Visgerechten
Can I have time to mullet over? (mul-gerecht)
Caponata e pesce spada (zwaardvissteaks)
Carpa alla Olive (Toscaanse karper)
Carpe à la Juive (Straatsburger karper)
Casserole van venkel met kabeljauw
Casuelita colonial (Cubaanse visschotel)
Cataplana Portugal
Cau da (zeebanket met gember, tomaat en lombok)
Cebiche de Pescado
Cedar Plank Salmon
Célestines à la Joinville
Ceviche 1 (pikante rauwe vis in 't zuur, Peru)
Ceviche uit Mexico
Ch'ao-yü-pien (gefrituurde visfilets)
Champignons met tonijn, reuze-
Chili Rubbed Salmon
Citroen met tonijnmousse
Citroen-ikura
Cocktail Jafo (viscocktail)
Cod's Roe Ramekin (Ierse kabeljauwkuitsoufflé)
Compositie van zalm, aubergine en salsa (Brazilië)
Condion (salade met tonijn)
Courgettecarpaccio met Parmaham en gravad lax
Crème van gerookte zalm met venkeljus
Crème van Hollandse asperges met scholfilet
Croissants met makreelsalade, mini-
Curry met vis, Indiase
Curry met vis, Thaise
Curry Sill (Zweedse haringsalade met kerrie)
Curry van vis, groene
Cutlets (Sri Lankaanse bitterballen)
Dadar goeloeng (omeletrolletjes met vis)
Daube van zalm
Dinn Yu
Doradefilets met venkel
Dronken paling
Duo van Noordzeetong en mosseltjes
Ei met zalmforel
Eieren met gerookte haringen
Eitjestaart, gerookte
Elft in folie, gevuld
Elft, geroosterd
Empanada con pescado y cilantro (visvulling)
Engelengenot (Vietnam)
Erwtensoep met zalm en croûtons
Escabèche, gouden
Espada B'Noua (Marokkaanse gebakken vissteaks)
Fagottini met zalm en kaassaus
Filetes de pescado con coco (vis in kokosmelk)
Filets van gezouten of gerookte haringen
>