Can I have time to mullet over? (mul-gerecht)
|
Caponata e pesce spada (zwaardvissteaks)
|
Carpa alla Olive (Toscaanse karper)
|
Carpe à la Juive (Straatsburger karper)
|
Casserole van venkel met kabeljauw
|
Casuelita colonial (Cubaanse visschotel)
|
Cataplana Portugal
|
Cau da (zeebanket met gember, tomaat en lombok)
|
Cebiche de Pescado
|
Cedar Plank Salmon
|
Célestines à la Joinville
|
Ceviche 1 (pikante rauwe vis in 't zuur, Peru)
|
Ceviche uit Mexico
|
Ch'ao-yü-pien (gefrituurde visfilets)
|
Champignons met tonijn, reuze-
|
Chili Rubbed Salmon
|
Citroen met tonijnmousse
|
Citroen-ikura
|
Cocktail Jafo (viscocktail)
|
Cod's Roe Ramekin (Ierse kabeljauwkuitsoufflé)
|
Compositie van zalm, aubergine en salsa (Brazilië)
|
Condion (salade met tonijn)
|
Courgettecarpaccio met Parmaham en gravad lax
|
Crème van gerookte zalm met venkeljus
|
Crème van Hollandse asperges met scholfilet
|
Croissants met makreelsalade, mini-
|
Curry met vis, Indiase
|
Curry met vis, Thaise
|
Curry Sill (Zweedse haringsalade met kerrie)
|
Curry van vis, groene
|
Cutlets (Sri Lankaanse bitterballen)
|
Dadar goeloeng (omeletrolletjes met vis)
|
Daube van zalm
|
Dinn Yu
|
Doradefilets met venkel
|
Dronken paling
|
Duo van Noordzeetong en mosseltjes
|
Ei met zalmforel
|
Eieren met gerookte haringen
|
Eitjestaart, gerookte
|
Elft in folie, gevuld
|
Elft, geroosterd
|
Empanada con pescado y cilantro (visvulling)
|
Engelengenot (Vietnam)
|
Erwtensoep met zalm en croûtons
|
Escabèche, gouden
|
Espada B'Noua (Marokkaanse gebakken vissteaks)
|
Fagottini met zalm en kaassaus
|
Filetes de pescado con coco (vis in kokosmelk)
|
Filets van gezouten of gerookte haringen
|