Home > Soort Gerecht > Visgerechten
Kabeljauwschotel met Spaanse wijn, gestoofd
Kabeljauwschotel met tomaten
Kabeljauwstaart met spek, Belgisch
Kabeljauwstaart, Vlaamse
Kabeljauwstamppot met mosterdsaus
Kabeljauwwangen, gebakken/gekookt spekslaatje
Kagitta Balik Bugulamas (verpakte vis)
Karp Polski (Poolse karper in biersaus)
Karper met bier
Karper met peperkoek (Vlaamse kust)
Karper met venkelsaus, gevuld
Kedgeree 2 (Engelse vis in kerrierijst)
Kerrie ikan 1
Kerrie ikan 2
Kerrie ikan 3
Kerrie ikan sembilang
Kerrie makreel
Kerstomaatjes met ansjovisrolletjes, gevulde
Kip met tonijnsaus-cocktail 2
Knolselder-gerookte makreeltaartje
Knorhaanfilet in rode-wijnsaus
Kokt laks (Noorse gepocheerde zalm)
Kokt torsk (gepocheerde kabeljauw met bieslook)
Komkommerbavarois met zalm en kaviaar
Komkommermousse met zalm
Koolvis met aardappel en ui
Koolvis met Chinese kool en couscous
Koolvis met spinazie gevuld
Koolvisburgers met garnalen
Koolvisschotel met knolselderij - zuurkoolpuree
Krabstickcracker (koud)
Kreeft, gekookt
Krepes gemistes me thalassina (zeevruchtencrêpes)
Kruidenansjovis uit de oven met knoflook en tomaat
Ku lu 'yuk' van kabeljauw met ananas
Ku lu 'yuk' van vis (dan heet het ook anders…)
Kuit, Fins
Kukye mahi (gebakken vis met eieren)
Langoustines & zeebaars, gebakken
Lasagne met zeevruchtjes
Laulau (vlees- en vispakketjes)
Lele goreng tepung
Lemper met gerookte vis, mini- (warm)
Lente-terrine
Levrek firin (gevulde baars)
Levrek Firin (gevulde zeebaars)
Lintmacaroni met asperges en zalmforel
Little gems met ansjovis-kruidenvulling
Lofbootjes met tonijn
Lotte à l'Americaine (zeeduivel uit Bretagne)
>