Home > Wereld Keukens > Indisch
Tahoe, gemarineerd
Tahoeballetjes (warm)
Tahoesoep
Tangkar van vlees
Tangkar van vlees
Tegeté
Telor asin
Telor besengeh/telor kuning
Telor besengèk (ingekookte eieren)
Telor boemboe paniki
Telor delam nanas (gekookte eieren in ananassaus)
Telor goelé bengala (eieren met kerrie)
Telor goelé kling (kerrie ei op z'n Bengaals)
Telor ketjap
Telor ketjap petai (Indische spiegeleieren)
Telor masak Bali 1 (Balinese eieren)
Telor masak Bali 2
Telor masak Bandung (gebakken gekookte eieren)
Telor oedang sambal (eieren met sambal oedang)
Telor pecel
Telor peniki tjililitan (gesmoorde pittige eieren)
Telor petis van Oost-Java
Telor piendang
Telor reboeng
Telor stenga radja (halve gevulde eieren)
Tempeh goreng (gebakken tempeh)
Tempeh goreng tjampoer (gemengde tempeh)
Tempeh santen bakar
Terik tempeh
Terong goreng gehakt (aubergines met gehakt)
Terong goreng kuluku (gebakken aubergine)
Terong isi oedang (aubergines gevuld met garnalen)
Terongs met eiersaus (aubergines met eiersaus)
Timoes (gestoomde aardappeltjes)
Timoes singkong
Ting ting pindakoekjes
Tino ransa
Tjampoer ajam (gemengd kipgerecht)
Tjap Tjoy 11
Tjumi tjumi (inktvis in saus)
Tjumi tjumi goreng (gebakken inktvis)
Toemis boontjes (gestoofde sperziebonen)
Toemis ikan merah
Toemis kangkoeng
Toemis katjang
Toemis katjang pandjang (gestoomde sperciebonen)
Toemis kool
Toemis pollong
Toemis reboeng (sambal van jonge bamboe)
Toemis saus
>