Home > Wereld Keukens > Italiaans

Italiaans

A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z
Aardappelgnocchi
Aardappelgnocci met tomatensaus
Aardappelschotel met olijven
Aardappelschotel uit Napels
Acquacotta 1 (Tuscan Soup)
Acquacotta 2 (tomaten-groentesoep met ei en kaas)
Agnello al Vino Bianco (Toscaans lamsvlees)
Albicocca con Ricotta (Abrikozen met ricotta)
Amandelkoekjes, knapperig
Amandelpeer met Zabaglione
Amarettini
Amaretto Di Saronne.
Ansjovis, gemarineerd
Ansjovisfondue uit Piemonte
Ansjovistoast
Antipasti
Antipasti deel 1
Antipasti deel 2
Antipasti-bordje
Antipasto mortadella
Apulian Bracioli
Arista (geroosterd varkensvlees)
Artisjokken met Italiaanse saus
Asparagi (groene asperges, antipasti)
Asperge-crostini (lauwwarm)
Asperge-risotto
Asperge-risotto met Parmezaanse kaas, Milanese
Aspergerolletjes (warm)
Asperges en bospaddestoelen-spiraantles, groene
Asperges uit Parma
Asperges, gegratineerde groene
Aspergesalade en pesto-aardappels uit Piemonte
Aubergine met pesto, geroosterd
Aubergine-lasagne met pommodori
Aubergines op Italiaanse wijze
Bacon-kip met Italiaans garnituur
Bagels, Italiaans
Bagna cauda 1
Bagna cauda 2
Bagna cauda 4-Sicilian Style
Balletjes, Italiaans
Basilicummayonaise
Bicchierini capricciosi (pizzettes)
Biefstuk met ham
Biscotti di Prato (Italiaanse amandelkoekjes)
Biscuitrol met mascarpone-aardbeienvulling
Bistecca alla Fiorentina rribstuk uit Florence)
Bistecca Alpina (Biefstuk op Italiaanse wijze)
Bleekselderijsoep (Zuppa di sedani)
Brasato al barolo (rosbief met rode wijnsaus)
>