Home > Wereld Keukens > Italiaans
Italiaans
A
·
B
·
C
·
D
·
E
·
F
·
G
·
H
·
I
·
J
·
K
·
L
·
M
·
N
·
O
·
P
·
Q
·
R
·
S
·
T
·
U
·
V
·
W
·
X
·
Y
·
Z
De italiaanse keuken
Pasta
De meeste soorten pasta – of eigenlijk alle pasta – zijn gebaseerd op granen en granen. Net als brood. Spaghetti, tagliatelle en macaroni.
Pizza’s
De bodem is gewoon van brood en granen en alleen al de pizzabodem voorziet in je dagelijkse behoefte aan koolhydraten.
Antipasta
Het beste alternatief voor koolhydraatrijke producten uit de Italiaanse keuken zijn de zogenaamde antipasta. Zeker als je kiest voor een goed vleesgerecht of een visgerecht.
Kies in een Italiaans restaurant dus vaker voor antipasta als je iets wil bestellen en een dieet wil gaan volgen.