Home > Wereld Keukens > Thais
Neua Brio Wan (Rundvlees in zoetzure saus)
Neua kem (Thais gedroogd gezouten rundvlees)
Neua swan (Thais pikant rundvlees)
Ngob Pla Haw (gebarbecue-de gekruide visfilet)
No mai farang hed hom taohoo (asperges)
Noedels van Ainsley
Noedelsalade, Thais
Nua Pad Ba Ma Grood Bai Saranae (ossenhaas)
Nua phat nam manhoy (rundvlees met oestersaus)
Paad Fak Thong Sei Kai (geb.pompoen met eieren)
Paad Khao Pode Onn Gub Gai (jonge mas met kip)
Paad Loog Chin (gestoomde varkensrolletjes)
Paad Paag Naam Mun Hoy (broccoli in oestersaus)
Paad Priew Wan Goong (zoetzure garnalen)
Paad Prig Gung Thua (sambal met gebakken boontjes)
Paad Tom Gathi (in kokosmelk gekookte groente)
Pad Thai 1 (Roergebakken thaise mie)
Pad Thai 2 (mie met garnalen)
Panaeng Kai (droge gekruide kip)
Panaeng nuea 1 (gekruid rundvlees)
Panaeng nuea 2 (roergebakken rundvleescurry)
Pandanrijstsalade; Thaise
Phat Phet tua Fak Jao (Rundvlees met groene bonen)
Phat Thai (garnalen-miegerecht)
Pickled knoflook
Pickled knoflook, Thais
Pindasaus, warme (Thais)
Pla chien (gestoomde vis)
Pla Dook Foo (gefrituurde gerookte catfish/meerval
Pla Grapong Thod Foo (gebakken zeebaars)
Pla Kapong Nueng Laad Prig (rode snapper)
Pla Kapong Priaw (zeebaars in zure saus)
Pla Lat (zoetzure vis)
Pla Mueg Paad Prig (inktvis met hete saus)
Pla muk phat ped (Thaise inktviscurry)
Pla Paad Khing (zeebaars met verse gember)
Pla Pow (gegrillde vis)
Pla Prik (pittig gekruide vis)
Pla prio wan (Thaise gefrituurde vis)
Po Taek (zure seafoodstoofpot)
Poh Pia (gevulde omeletjes met bijgerechten)
Pompoensoep, Thaise
Poo Paad Gari (gekruide krab)
Poo pia tord (Thaise loempiaatjes)
Poo Tom Gathi (stofpot 'mud'krab en kokosmelk)
Prataad Lom (garnalenloempia's)
Pu lon (Thaise krabsaus)
Rijst met gember, Thais
Rijst, Thaise gebakken
Rijsthapjes met dipsaus, knapperig
>